"SPRIJINIREA SISTEMULUI EDUCATIONAL SPECIAL PRIN PORTAL EDUCATIONAL DEDICAT"

SMIS 4422

 

In luna ianuarie 2011 doamna profesor Popa Dana a sustinut lectii de formare a unui numar de 20 de cadre didactice din cadrul scolii, pentru implementarea acestui proiect.

In urma acestor formari, scoala a fost dotata cu 5 statii de lucru, notebook, 1 proiector, 1 ecran de proiectie, 1 imprimanta multifunctionala, 1 echipament de retea, reteaua si dispozitivele necesare pentru conectare, aplicatiile software de baza, aferente.

Lectiile de pe portalul https://scolispeciale.edu.ro fac parte din materiile: limba romana, matemarica, limbaj, istorie, geografie, fizica, chimie, biologie.

Chiar daca se aplica elevilor claselor I - VIII, le folosim anual deoarece elevii nostri studiaza dupa programe adaptate tipului de deficienta de care sufera.

Cadrele didactice nou venite au fost initiate si ele in lucrul pe portalul respectiv, asa ca elevii beneficiaza anual de aceste lectii.

Lectiile de pe portal, de anul trecut, spre exemplu, au fost utile unui numar de 14 cadre didactice, avand aproximativ 1000 de accesari din partea elevilor.

SMIS 4422